Over Ons

Wie zijn wij?

Mijn naam is Peggy Williams, eigenares van Bloemenboetiek 'De Duinroos', bloemen is voor mij een echte passie in de breedste zin van het woord, de liefde voor het vak en mijn positieve ingestelheid helpen mij om de meest creatieve boeketten en bloemstukken te vormen om zo het aangenaam gevoel van kleur en natuur over te brengen naar mijn klanten. Om het plaatje compleet te maken, ook de ondergronden namelijk potjes en schaaltjes in keramiek maak ik zelf. Dit geeft uiteraard een extra input aan de job. In de webshop staan er daardoor stukken die ENIG en UNIEK zijn. Veel shop plezier.

BLOEMEN : DE GEUREN EN KLEUREN

Bij ons kan u terecht voor alles op het gebied van bloemen, bloemstukken en boeketten, tevens verzorgen wij trouw en trouwarrangementen en andere feestelijke gelegenheden.Wij staan ten alle tijde klaar om al uw bloemwensen in vervulling te laten gaan. Ook rouwarrangementen behoren tot onze service.

2x per week is er een grote keuze en aanvoer van dagverse snijbloemen.

DECORATIE

Behalve voor de kleurenpracht van ons bloemenassortiment, kan u bij ons ook terecht voor alle soorten decoratiestukken , zoals theelichten, droogbloemen en meer … 

In de winkel vindt u trouwens ook een assortiment aan schalen, houtskool kunst en andere decoratie.